chevron_right
Monitorul oficial local

CALENDARUL VIU DE ADVENT

Profilkep

Să deschidem și în acest an o fereastră pentru sărbătorile de iarnă! Haideți să facem ca perioada Adventului să fie din nou cu adevărat spectaculoasă, strălucitoare, dar intimă. Să fie o experiență pentru familie, prieteni și comunitate!

Sperăm că numărul celor care se vor alătura acestui program va crește în acest an și că mai multe ferestre ale caselor din Miercurea-Ciuc vor fi decorate între 1 și 24 decembrie.

Iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le știți:

  • Așteptăm cu nerăbdare înscrierea familiilor, grupurilor de prieteni sau chiar a comunităților de angajați din cadrul instituțiilor sau a firmelor particulare.
  • Ferestrele decorate trebuie să fie orientate spre stradă.
  • Data alocată prin extragere pentru participanți trebuie afișată pe fereastră cât mai bine iluminat și cât mai mare posibil (dimensiunea recomandată este de cel puțin 30-40 cm).
  • "Jucătorul" își poate decora fereastra mai devreme de ziua care i-a fost atribuită, dar este important ca numărul afișat să fie vizibil doar în ziua respectivă.
  • "Jucătorii" trebuie să se angajeze să aprindă decorațiunile de pe ferestrele deja aprinse în fiecare zi până la sfârșitul perioadei de Advent.
  • Fiecare "jucător" trebuie să se asigure că fereastra este luminată de la prânz până seara târziu.

Nu ratați această experiență unică! Dacă nu vă înscrieți ca decoratori, puteți participa în program individual sau în echipă, parcurgând străzile în fiecare seară a lunii decembrie, făcând fotografii cu ferestrele decorate pe care le găsiți, iar fotografiile pot fi postate în grupul de Facebook dedicat.

Vă puteți înscrie pentru a deveni Decorator de ferestre sau Vânător de ferestre completând chestionarul de mai jos până la 21 noiembrie:

https://tinyurl.com/yuramkks

Profilkep