chevron_right
Monitorul oficial local

CEI ÎNSCRIȘI ÎN PROGRAMUL RABLA LOCAL ÎȘI POT ÎNTOCMI DOSARUL

Rabla Leadas Ro

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a evaluat aplicațiile online pentru programul Casarea autovehiculelor uzate (programul „Rabla Local”) și a trimis lista aprobată către primăriile participante în program. În cazul nostru au fost înregistrate 187 de aplicații.

 

Solicitanții acceptați de către AFM își pot depune dosarele la Primăria Miercurea-Ciuc începând de luni, 9 octombrie, fie prin e-mail, fie personal.

 

Dosarul trebuie să conțină următoarele acte:

  • cerere;
  • carte de identitate (copie);
  • certificat de atestare fiscală de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), care să ateste că solicitantul nu are datorii publice;
  • documente care să ateste dreptul de proprietate asupra vehiculului (copie);
  • declarație GDPR;
  • în unele cazuri: împuternicire (de la notar public, în original).

* Eventualele datorii la bugetul local vor fi verificate la predarea documentației.

 

Dosarul care conține documentele amintite mai sus poate fi trimis în format electronic la adresa jarylaszlo@szereda.ro. În acest caz, vă rugăm să vă asigurați că dimensiunea totală a documentelor din atașament nu depășește 25MB!

De asemenea, dosarul poate fi depus personal la sediul Primăriei, biroul nr. 42,  începând cu data de 9 octombrie, zilnic între orele 8.00-12.00, zilnic.

Pentru eficiență și rapiditate, vă recomandăm depunerea online!

 

Personalul Primăriei va primi și verifica dosarele și îi va informa pe cei care au fost admiși cu privire la următorii pași prin e-mail. După predarea și scoaterea din circulație a autovehiculului, Municipiul Miercurea-Ciuc și solicitantul încheie un contract în baza căruia se face plata de 3000 de lei pentru fiecare autovehicul.

 

Pentru o descriere detaliată a procedurii, inclusiv a criteriilor de eligibilitate, click aici.

Rabla Leadas Ro