chevron_right
Monitorul oficial local

S-A COMPLETAT LISTA CONSILIERILOR LOCALI

Vd 2

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi a Consiliului Local Miercurea-Ciuc, Veress Dávid a depus jurământul de învestitură ca consilier pe lista UDMR. În același timp au fost luate decizii privind teme urgente și importante: a fost completat hotărârea privind reorganizarea Direcției Sociale, și au fost luate decizii procedurale cu privire la recepția unor proiecte UE, precum și sprijinirea economiilor și a investițiilor. Totodată a fost adoptat regulamentul de funcționare al patinoarului de pe Piața Libertății, care se va deschide sâmbătă.

 

Veress Dávid a avut deja două mandate în cadrul consiliului între 2012 și 2020, iar acum a preluat locul liber de pe lista UDMR. În acest context, au avut loc schimbări și noi numiri în consiliile de administrație ale instituțiilor subordonate.

În același timp au fost luate mai multe decizii formale, dar urgente, privind raportarea fondurilor UE. Pe partea de funcționare, municipalitatea a făcut economii, în timp ce peste 11 milioane de lei au fost realocate pe partea de investiții. Guvernul, prin intervenția UDMR, a oferit 1 milion de lei în plus pentru a contribui la finalizarea investițiilor UE, iar bugetul a fost modificat în acest sens.

Patinoarul în aer liber închiriat de Csíki Sportcentrum SRL va fi deschis sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 10.00. Detaliile vor fi prezentate mâine.

Vd 2