chevron_right
Monitorul oficial local

ANUNȚ DE PARTICIPARE: Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc 2023

Servicii de organizare evenimente culturale, respectiv asigurare programe culturale în cadrul evenimentului Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc 2023, cum ar fi ansambluri muzicale, orchestre, programe folclorice, muzică clasică, și alte programe culturale și de sport conexe.

Pentru realizarea programelor vor funcționa două locații în aer liber, în perioada 3-6 august 2023: o scenă amplasată în Piața Libertății – unde vor avea loc concerte, și unul în Parcul Central, unde vor avea loc programe de recreere, programe pentru copii, programe de sport, activități artizanale, programe folclorice și alte programe conexe.

Pentru realizarea acestor programe prestatorul va asigura prezența a min. 10 și max 15 de voluntari, cu organizarea activității și a cursurilor de instrucție a voluntarilor, asigurarea prezenței voluntarilor în toate locațiile evenimentului, în perioada 3-6 august, înainte și după eveniment. 

Detaliile privind cerintele sumt prezentate in anuntul de participare, respectiv in documentatia de atribuire, astfel solicitam studierea documentelor atasate cu atentie!

DATA LIMITA PENTRU DEPUNEREA OFERTELOR: 26.07.2023, ORA 12.00