chevron_right
Monitorul oficial local

Casieria și SPCLEP se vor muta în centrul de relații cu publicul

Koltozes2 Hu

Începând de luna viitoare casieria Primăriei și Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor își vor desfășura activitatea în centrul de relații cu publicul amenajat în fosta clădire Bancpost din strada Mihail Sadoveanu numărul 4. Casieria va fi disponibilă în noua locație începând de luni, 30 mai, iar serviciile legate de acte de identitate și de stare civilă vor fi disponibile începând de joia viitoare.

 

Procesul de mutare a început în luna februarie, Serviciul de Amenajarea Teritoriului și Urbanism al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc fiind prima care și-a ocupat locul în noul centrul de relații cu publicul de lângă Parcul Central. A fost urmat de Serviciul de impozite, taxe și alte venituri, care din luna mai își desfășoară activitatea în această locație. Programul cu publicul al casieriei nu va fi afectat de această mutare, aceasta funcționând până la 27 mai, ora 13 în vechea locație din Cetatea „Mikó”, iar începând de luni lucrul cu publicul se va desfășura în noua locație.

Relocarea serviciilor publice de evidență a populației reprezintă o sarcină mai amplă: serviciul nu va primi clienți în zilele de 30 și 31 mai (luni și marți). O excepție este biroul de stare civilă, care este deschis publicului și în aceste zile, cu un personal redus. După cele două zile de mutare personalul serviciului va primi o zi liberă, astfel serviciul de solicitare și de eliberare a cărților de identitate, precum și de înregistrare a actelor de stare civilă vor începe să funcționeze în noua locație începând de joia viitoare (2 iunie).

Koltozes2 Hu